Veilig huis

Slot plaatsen
Klik op de afbeelding voor meer foto’s

Lekker wonen in een veilig huis

In een veilig huis is het rustig wonen. Want door te kiezen voor woningbeveiliging beschermt u niet alleen uw spullen, maar ook uzelf. Een goed slot op ramen en deuren is maar een deel van de oplossing voor een veilig huis. Het begint bij een goed kozijn, ramen en stevige deuren. Ervaring leert dat naar dit laatste niet altijd goed wordt gekeken. Richards Vakwerk zal voor het installeren van goed hang- en sluitwerk eerst de kozijnen, ramen en deuren controleren. Indien nodig kan hij eventuele gebreken herstellen of zorgen voor vervanging. Hang- en sluitwerk gemonteerd op een goede ondergrond biedt meer veiligheid voor u en uw huis.

Tegenwoordig wordt camerabewaking steeds vaker als huisbeveiliging bij particulieren geïnstalleerd. Hiermee kijkt u binnenshuis wat er buiten gebeurt en belt u bij een verdachte situatie het noodnummer. Richard is ook bekend met de installatie van deze camerasystemen en voert dit na een uitgebreid advies graag voor u uit.

Wilt u de veiligheid van uw huis helemaal optimaliseren, praat dan ook eens met Richard over brandbeveiliging, koolmonoxidebeveiliging, beveiliging tegen wateroverlast, enz. Ook op deze gebieden staat hij u graag met raad en daad terzijde.

Vraag een offerte aan