Uw kwaliteitsvakman

Richard de JongRichard heeft al meer dan 17 jaar ervaring met onderhoud en verbouwingen. Dat hij dit met passie doet blijkt wel uit het feit dat hij zijn eigen huis volledig heeft gerenoveerd, van de grond af tot de opbouw.
Na zijn technische vooropleiding volgde hij de praktijkopleiding primair en voortgezet timmeren. Vervolgens werkte hij ruim tien jaar in de bouw aan de meest uiteenlopende opdrachten. Omdat hij toen al zelf veel regelde en organiseerde, werd de opstap naar een eigen bedrijf steeds makkelijker.
Hij sloot zich aan bij De Vakman en deed veel ervaring op met zelfstandig ondernemerschap. Sinds september 2015 besloot hij geheel op eigen benen te staan en richtte “Richards Vakwerk” op.
Hij blijft een kwaliteitsvakman mede doordat hij aangesloten blijft bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Hierdoor biedt hij zijn klanten garantie op zijn uitgevoerde werk.
Zijn sterkte punten zijn: goed en eerlijk advies en meedenken met de klant op basis van zijn ruime ervaring. Uiteraard is de kwaliteit in verhouding met de prijs.
Keurmerk KwaliteitsvakmanRichard is gespecialiseerd in timmerwerk en heeft veel ervaring met het beveiligen van woningen door het plaatsen van kwalitatief hang- en sluitwerk.
De grootste uitdaging vindt hij echter om oplossingen te bedenken voor niet bestaande producten en daarvoor producten op maat te maken. Bijvoorbeeld oplossingen bedenken om extra bergruimte te creëren, het inzichtelijk maken van verbouwingsvraagstukken maar dus ook met oplossingen komen om een woning veiliger te maken.
Klanten kunnen bij Richard terecht voor een zeer breed scala aan timmerwerk, tegelwerk, stucadoorwerk, elektrawerk en schilderwerk. Zoals het plaatsen van keukens en dakramen, het afhangen van deuren en plaatsen van hang- en sluitwerk, renoveren van badkamers en uitvoeren van complete verbouwingen. Ook het plaatsen/vervangen van beglazing en kozijnen en Veluxdakramen behoort daar toe.
Richard maakt voor zijn klanten graag een gratis en overzichtelijke offerte en rekent geen voorrijkosten. Hoog in het vaandel staan bij hem heldere communicatie en eerlijkheid en daarnaast is hij recht door zee en komt hij zijn afspraken na.
Hoewel bouwen een grote passie van Richard is, heeft hij ook andere hobby’s. In zijn vrije tijd gaat hij graag sporten en is regelmatig in het water te vinden met zijn wakeboard.

Vraag een offerte aan