Timmerwerk

Tikibar
Klik op de afbeelding voor meer foto’s van timmerwerk

Timmerwerk op maat

Timmerwerk is een grote passie van Richard. Hij vindt het geweldig als een klant met een uitdagende aanvraag bij hem komt. Zo heeft hij al eens een ‘Tikibar’ in opdracht van een klant gemaakt. Aangezien hier niet direct een handleiding voor te vinden is, is dit een uitdaging en dat maakt het voor Richard extra leuk.

Voor veel klussen die Richard doet, geldt dat timmeren de basis voor de klus is. Of het nu gaat om een badkamerrenovatie, het aanbrengen van sloten, het plaatsen van een deur, raam, kozijn, dakraam, dakkapel of keuken, overal zit timmerwerk in.

Maar ook maatwerk is mogelijk zoals (inbouw-)kasten, een radiatorombouw of meubelen op maat. Voor kleine ruimtes maakt Richard passende oplossingen om op die manier maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, naar wens van de klant. Er zijn veel mogelijkheden zoals kastruimte onder een schuin dak, een kast die precies in die nis valt of een die juist vrij staat.

Denk ook aan maatwerk voor buiten zoals houten tuinhuisjes, carports, terrasmeubels, houten schuttingen, gevel betimmering, vlonders, terrasoverkapping of veranda. Wilt u uw huis uitbreiden met een aanbouw of dakopbouw, neem dan contact op met Richard’s Vakwerk. U krijgt een goed advies en inzicht in de kosten.

Vraag een offerte aan