Keukens

Keukens
Klik op de afbeelding voor meer foto’s

Keukens naar ieders wens

Keukens zijn vaak het hart van de woning. Vaak komt iedereen in de keuken samen. Omdat je zo vaak in je keuken verblijft, wil je ook dat deze vakkundig is geïnstalleerd door een kwaliteitsvakman. Uw kwaliteitsvakman Richard heeft veel ervaring in het plaatsen van keukens. Voor zowel het leidingwerk als voor overige verbouwingswerkzaamheden kunt u bij deze allround klusprofessional terecht.

Ook het tegelwerk of het leggen van de vloer is voor Richard geen probleem. Veel keukens hebben tegenwoordig een achterwand van plaatmateriaal, ook hier heeft ervaring mee. Of het nu gaat om hout, glas of aluminium achterwanden voor keukens, met of zonder print, Richard kan dit voor u plaatsen. Hij  kan u ook  goed adviseren over de diverse materialen en denkt met u mee om samen met u te komen tot uw droomkeuken.

 Richard kan de gehele plaatsing van uw keuken op efficiënte wijze regelen. U hoeft geen andere vakman zoals een een stukadoor, elektricien of loodgieter het voorwerk laten doen. Deze kwaliteitsvakman pakt al deze werkzaamheden vakkundig aan. Hierdoor blijft de overlast van de renovatie tot een minimum beperkt en kunt u snel gebruikmaken van uw nieuwe keuken!

Vraag een offerte aan