Dakkapellen

Dakkapel
Klik op de afbeelding voor meer foto's

Dakkapellen en dakramen geven meer ruimte en licht

Een ruime zolder met meer licht? Dat kan door het plaatsen van een dakkapel. U krijgt zo ruimte voor een extra slaap/studeerkamer. Belangrijk hierbij is een goede constructie en hierbij kan Richard’s Vakwerk u prima helpen. Het plaatsen van dakkapellen is één van Richard specialiteiten, u kunt dit gerust aan hem overlaten.

Richard adviseert u graag en denk met u mee om zo uw woonwens uit te laten komen. Hij heeft naast veel bouwkundige ervaring zoals dakconstructies en duurzame oplossingen maar weet ook veel over  de verschillende materialen voor het plaatsen van een dakkapel. Als deze eenmaal geplaatst is, kan hij ook de betreffende slaap- of werkkamer geheel keurig afwerken, ook weer een mooie waardevermeerdering voor uw huis.

Is een dakkapel niet mogelijk in uw woning dan is een dakraam misschien een goede oplossing. Richard is bekend met meerdere merken dakramen, zoals VELUX, FAKRO en KEYLITE. Al deze daglichtsystemen zijn van topkwaliteit en laten meer daglicht toe dan een traditionele dakkapel. Ook dit kan u wooncomfort verhogen.

 
Wilt u meer ruimte dan een dakkapel kan bieden, neem dan eens contact op met Richard voor de mogelijkheden van een dakopbouw. Ook dit kan hij uitvoeren naar uw wens.

Vraag een offerte aan