Badkamers

Wastafel
Klik op de afbeelding voor meer foto’s van badkamers

Badkamers op maat

De badkamer is de ruimte in huis waar we meestal onze dag beginnen. Voldoet een badkamer aan uw wensen dan begint de dag ook goed. Richard heeft veel ervaring met het renoveren van badkamers en toiletten. Als geen ander weet hij de, vaak beperkte ruimte, te renoveren zodat deze ruimte optimaal benut wordt.

Wat dacht u van een voor u op maat gemaakt badmeubel? Geheel naar uw smaak gemaakt en perfect geschikt voor uw situatie. In kleine badkamers kan met een meubel op maat ook veel ruimte bespaard worden. Richard maakt een gedegen plan en voert deze conform uw wensen uit.

Richard veel kennis heeft van de vele verschillende soorten materialen zoals tegels, kitten en lijmen op de diverse ondergronden en heeft er ook veel ervaring mee. Ook kan hij u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden omtrent (vloer-)verwarming, elektra,wand- en plafondafwerking, etc. Kortom, hij adviseert u graag om zo samen te komen tot de badkamer die u wenst.

Uiteraard kan Richard u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw badkamer. Dit kan aanzienlijk schelen op uw energierekening. Zo kunt u heerlijk genieten van uw droombadkamer en toch letten op de kosten.

Vraag een offerte aan